Victoria Gardens, Торгово-розважальний комплекс

м. Львів, вул. Кульпарківська, 226А
(067) 672-50-34;
(067) 373-73-49;
(067) 540-32-52
зберегти цю органцізацію на пошту
Ви вказали не дійсний e-mail
Візитна картка успішно надіслана!
знайшли помилку?
Victoria Gardens — регіональний торгово-розважальний центр у Львові. знаходиться на перехресті вулиць Наукової та Кульпарківської, неподалік від одного з найбільших житлових масивів міста. Відкритий 24 вересня.
Оголошено дату відкриття найбільшого у Західній Україні ТРЦ – Victoria Gardens: на загальній площі – 98 770 м² розташується близько 160 магазинів, серед яких унікальні для Львова бренди і нові формати.

Найбільша мережа кінотеатрів в Україні MULTIPLEX відкриє свій перший кінотеатр у Львові в ТРЦ Victoria Gardens!
Кінотеатр матиме 6 залів та буде обладнаний екранами компанії HARKNESS SCREENS, яка є провідним виробником та розробником екранів для кінотеатрів. Якість зображення гарантуватимуть цифрові проектори CHRISTIE та BARCO, а звук забезпечуватимуть акустичні системами по сертифікатам DOLBY DIGITAL. Зали кінотеатру будуть обладнанні спеціально розробленими для MULTIPLEX кріслами підвищеного комфорту - SUPERLUX. Все це гарантуватиме незабутні враження від відвідин кінотеатру MULTIPLEX!

Одним з якірних орендарів буде супермаркет Le Silpo – вперше у Західній Україні Fozzy Group відкриє свій магазин преміум-формату, вперше магазин буде такого масштабу – 7 500 м².
Le Silpo – це делікатес-маркети для справжніх гурманів і поціновувачів якісних продуктів. Тут львів’янам запропонують товари від кращих виробників з-понад 100 країн. Супермаркет вирізнятиметься стильним дизайном, матиме найсучасніше обладнання. А ще з появою Le Silpo з’явиться місце, де львів’яни щоранку зможуть частуватися найкращою свіжою випічкою з різних країн – щойно спечені круасани, багети, чіабати, шоссони та інші смаколики.а 6 залів.

РЕЖИМ ПАНОРАМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ ВУЛИЦЬ
  • Натисніть на значок чоловічка man що в правому нижньому куті мапи та не відпускаючи, перетягніть його на область мапи, яку бажаєте оглянути
  • Переглядати можна вулиці та місця, відмічені блакитними лініями і крапками
  • Щоб вийти з панорамного режиму, натисніть стрілку «назад» arrow що у верхньому лівому куті
переглядів: 4979
Інформація про «Victoria Gardens, Торгово-розважальний комплекс» перевірена 22.02.2017 сервісом ★"Ваш довідник"★
переглянути фотогалерею цієї організації
6 фото
переглянути інші органцізації в рубриці:
Різне для побуту > Гуртівні та супермаркети