СуперМама, Клуб-студія

діяльність: Дітям
м. Львів, пр. Чорновола, 67
(098) 555-58-85
зберегти цю органцізацію на пошту
Ви вказали не дійсний e-mail
Візитна картка успішно надіслана!
знайшли помилку?
"Супермама" - це унікальній для Львова проект, в центрі якого є мама і дитина, які можуть займатися спортом (і не тільки) разом!
Давайте знайомитись!
Наташа - дипломований лікар-терапевт, сімейний лікар. Досвідчений фітнес-інструктор і тренер з пол-денсу. Щаслива мама маленького Мишка!
Даша - професійний перекладач, кмс зі спортивних бальних танців і енергійна мама трьох хлопців. 

Наш девіз: вагітність - не хвороба, декрет - не діагноз! 

Ми заснували наш клуб-студію "Супермама", бо впевнені, що маємо досвід, який допоможе нашім клієнткам стати найкращими та найщасливішими мамами у світі! 'Супермама' - це унікальній для Львова проект, в центрі якого є МАМА І ДИТИНА, які можуть займатися спортом (і не тільки) РАЗОМ! Фізична активність під час вагітності, гарний настрій та енергійність у декреті з малюком не тільки змінить Ваше життя на краще, але й принесе гармонію у Ваше родинне життя! Чекаємо на Вас і Ваших малюків!

Йогалатес для вагітних.
Йога для вагітних допоможе розслабитись, дихати вільно і встановити зв'язок з дитиною. Пілатес зробить Ваше тіло сильним і гнучким. Поєднання цих напрямів допоможе позбавитись дискомфортних відчуттів під час вагітності і підготувати своє тіло для легкого народження дитини.

Курс підготовки до пологів.

У страха великі очі!
Але якщо майбутні батьки отримають своєчасну повну і корисну інформацію про період вагітності і пологи, вони зможуть сповна насолодитися своєю подорожжю до батьківства.

Курс складається з 10 занять. 
Тривалість заняття: 60 хвилин.

Express курс підготовки до пологів. Складається з 3 занять. 
Тривалість заняття: 60 хвилин

Мама + я fitness. 0-9 міс.
Ці заняття складаються з елементів, розроблених спеціально для новоспечених матусь. Вони направлені на загальне зміцнення всіх груп м'язів, щоб допомогти Вам швидше пристосуватись до нового життя з Вашим малюком. Ви можете виконувати вправи разом з дитинкою або лишити її поруч з собою у автокріслі або на килимку. Заняття закінчуються загальним масажем для малюка. Матусі можуть в будь-який час зробити перерву, щоб погодувати дитинку, замінити підгузок або просто відпочити.

РЕЖИМ ПАНОРАМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ ВУЛИЦЬ
  • Натисніть на значок чоловічка man що в правому нижньому куті мапи та не відпускаючи, перетягніть його на область мапи, яку бажаєте оглянути
  • Переглядати можна вулиці та місця, відмічені блакитними лініями і крапками
  • Щоб вийти з панорамного режиму, натисніть стрілку «назад» arrow що у верхньому лівому куті
переглядів: 4597
Інформація про «СуперМама, Клуб-студія» перевірена 09.03.2016 сервісом ★"Ваш довідник"★
переглянути фотогалерею цієї організації
10 фото
переглянути інші органцізації в рубриці:
Відпочинок > Дітям