Graff Gentlemen's Club, Стрип клуб

м. Львів, просп. Свободи, 5
(096) 651-42-08
зберегти цю органцізацію на пошту
Ви вказали не дійсний e-mail
Візитна картка успішно надіслана!
знайшли помилку?
Європейська кухня, різноманітні коктейлі, кальяни, стриптиз.
"Graff Gentlemen’s Club" - це улюблене місце чоловіків, які знають, що таке дійсно гарний відпочинок. На вас чекають смачна європейська кухня, різноманітні коктейлі, кальяни і, звичайно ж, наші неперевершені дівчата.

Розкішний інтер'єр дозволить вам відчути себе у королівстві насолоди,  а пристрасні танцівниці подарують незабутні емоції. Усі дівчата займаються із професійними хореографами, тому стриптиз у  "Graff Gentlemen’s Club” це справжнє мистецтво. А еротик- та лесбі-шоу вразять наших найвибагливіших гостей, тому навіть якщо ви вважаєте, що "бачили все”, ми вас здивуємо.

Крім того, "Graff Gentlemen’s Club" гарантує повну конфеденційність, тому це місце, де ви можете бути собою і просто насолоджуватись відпочинком.

Ввічливий та кваліфікований персонал дослухається до усіх побажань гостей. Ми вдосконалюємо наш сервіс та обслуговування  кожного дня, щоб ваш відпочинок був бездоганним.

"Graff Gentlemen’s Club" розташований у самому центрі Львова і працює з 22:00 до 6:00. Кожному гостю ми подаруємо незабутні емоції, тому гарантуємо - ви ще не раз повернетеся до нас.
РЕЖИМ ПАНОРАМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ ВУЛИЦЬ
  • Натисніть на значок чоловічка man що в правому нижньому куті мапи та не відпускаючи, перетягніть його на область мапи, яку бажаєте оглянути
  • Переглядати можна вулиці та місця, відмічені блакитними лініями і крапками
  • Щоб вийти з панорамного режиму, натисніть стрілку «назад» arrow що у верхньому лівому куті
переглядів: 1796
Інформація про «Graff Gentlemen's Club, Стрип клуб» перевірена 04.05.2018 сервісом ★"Ваш довідник"★
переглянути інші органцізації в рубриці:
Відпочинок > Нічні клуби і дискотеки